Mala zemlja za Velike festivale

Tko je spreman za ljetne festivale na jadranskoj obali u 2016. godini?
Odgovor je prilično jednostavan… Svi!

ljeto u tisnom 3 (1) (1)

Svi znamo da Hrvatska ima ugodnu klimu, super plaže i nezaboravne brodske partije, ali mi želimo još nešto više, zar ne? Dovoljan je samo jedan pogled na bogatu festivalsku ponudu da vam zagolica maštu – no, ono što je zapravo najbolje jest to da se svi oni odvijaju u neposrednoj blizini vaše ljetne oaze – Ville Biance!

Spakirajte svoje stvari i krenimo zajedno na festivalsku turneju!


GDJE: OTOK OBONJAN

ZAŠTO: Zamislite kristalno plavo more i nebo ispunjeno zvijezdama. I to sve, na dohvat ruke vašeg vodičkog apartmana iz snova. Uz iznenađujuće dobru glazbu koja garantira čudesna iskustva kao i lak san koji ćete pronaći samo u Villi Bianca, budite sigurni da ćete ovaj odmor pamtiti cijeloga života.

obonjan3 (1)

Dobrodošli na Obonjan!

ZA KOGA: Otok Obonjan nudi vam sve što volite na jednom mjestu, doslovno, od kupanja u bazenu do odmora u hladovini, koktela u hladu ili martinija na suncu. Otok Obonjan nalazi se u susjedstvu Ville Biance, skriva se u blizini Vodica! Usred mora se pojavi baš kao James Bond i svojom pojavom oduzima dah. Okružen brdovitim stijenama, prepun raslinja, borova i maslina, udaljen je samo 6 kilometara od kopna. Kada je riječ o glazbi, svaki dan na Obonjanu nudi eklektičan skup najboljih zvukova. U bilo koje doba dana i u bilo kojem kutku otoka, doslovno ćete zaboraviti koliko je sati!

Glazba je, naravno, prilično zanimljiv dio cijelog projekta. Hip hop, soul, house ili funk moći će se poslušati koji god kutak otoka budete istraživali, a za glazbenu uživanciju će se pobrinuti orkestar od 25 članova koji će svirati program od Radioheada do Davida Bowiea.

obonjan4 (1)

Kulturni dio programa neće biti zapostavljen, odnosno tu su i svakodnevne tribine, radionice i kino produkcije. Na tribinama će se raspravljati o kulturi i umjetnosti, dok će posjetitelji na radionicama istraživati nove stvari. Tako ćete, primjerice, gledati zvijezde kroz teleskop ili fotografirati zvjezdano nebo. Bit će i radionica koje će se baviti ronjenjem na dah ili meditacijom. U amfiteatru će se moći gledati velike kino projekcije, dok ćete u Geodomu gledati filmove u intimnijoj atmosferi. Program će varirati, od dokumentaraca, mainstream filmova pa do klasika.

obonjan (1)

Sve to uz neizostavne mediteranske delicije, a tu je i centar blagostanja, smješten duboko u šumi Obonjana gdje će posjetitelji moći meditirati, baviti se jogom, relaksirati u sauni ili pak, popiti zdravi, prirodni, voćni sok. Na otoku ćete uživati i u izložbama na otvorenom gdje će izlagati umjetnici iz Hrvatske, ali i cijelog svijeta. Stalne i privremene instalacije, pretvorit će ovaj otok u veliku galeriju na otvorenom.

obonjan2 (1)

Za sve one koji žele znati više, posjetite: www.obonjan-island.comGDJE: TISNO

ZAŠTO: Smješten u idiličnom kutku Jadranu, tzv. Garden, Tisno nudi pregršt ljetnih festivala. Krenuvši već početkom lipnja, Defected Hrvatska, Soundwave i SunceBeat festival koji će ovoga ljeta biti domaćin najvećim house superzvijezdama, disco ikonama i tzv. underground herojima! Upravo će oni vaše ljetovanje učiniti jednim od onih koje nazivaju ljetovanjem iz snova! Uz neizostavan smještaj u Villi Bianci!

ljeto u tisnom2 (1)

ZA KOGA: Na nekoliko pozornica i kroz nekoliko festivala, okusit ćete najviše produkcijske standarde i to u samom raju, okruženi suncem, zvjezdanim nebom, najljepšim zalaskom sunca. Svega nekoliko kilometara od samog centra starog grada Tisno, udaljenog tek nekoliko minuta vožnje od vašeg apartmana u Vodicama, tj. od Ville Biance.
Ljudi koji vole dobru hranu, opuštanje i chillaxing uz odličnu glazbu – za ovo mjesto kažu da je san snova!

ljeto u tisnom1 (1) (1)

Za one koji žele znati više, posjetite:
www.suncebeat.com
www.soundwavecroatia.com
www.defected.com/croatiaGDJE: ULTRA SPLIT

ZAŠTO: Ultimativno odredište i najveći festival EDM glazbe koji okuplja sve zaljubljenike u elektronsku plesnu glazbu, a traje čak 3 dana i nudi šarolik program u 4 faze. Održava se na splitskom stadionu Poljud koji je udaljen svega 60 kilometara od Vodica i vašeg apartmana.

ULTRA2 (1)

ZA KOGA: Ultra je najbolje moguće glazbeno putovanje u kako neki kažu “najlipšem gradu na svitu”! Najbolji DJ-i na svijetu, publika iz cijeloga svijeta, luda atmosfera i zabava do ranih jutarnjih sati… Četvrti po redu i najveći do sada, Ultra će i ove godine zasigurno opravdati titulu najboljeg hrvatskog ljetnog festivala!

ULTRA3 (1)

Ultra Europe postao je više od festivala. Štoviše, zbog svojih prirodnih ljepota i jedinstvene lokacije dobio je titulu Ultra destinacije koja svake godine okuplja čak 150 000 posjetitelja iz 141 zemlje. Iskoristite odmor u Vodicama i nezamjenjiv komfor Ville Bianca za malo tzv. partijanja!

ULTRA1 (1)

Za sve one koji žele znati više, posjetite: www.ultraeurope.com