Villa Bianca i njeni domaćini

Tražite li smještaj za opuštanje i uživanje daleko od gradske buke, upravo ovdje možete pronaći mjesto u kojem ćete se u potpunosti odmoriti, a uz ljubazne domaćine osjećati se kao kod kuće!

Dobrodošlicu na imanje Ville Biance poželjet će vam obitelj Crljenak, supružnici Ivica i Dajana, dugogodišnji turistički djelatnici s velikim iskustvom u ugostiteljstvu.

Vaš ljubazni domaćin i vlasnik Ivica, pravi je Vodičanin i zaljubljenik u pčelarstvo. Poput svojih predaka, bavi se i poljoprivredom i to ekološkim uzgojem maslina i višnje maraske. Upravo njegovo ekstra djevičansko maslinovo ulje nosi zlatnu medalju – u što se možete i sami uvjeriti na licu mjesta kada ga kušate! Osim toga, ulje i med možete i kupiti direktno od vlasnika OPG-a Crljenak u vašem smještaju te se tako doma vratiti s ukusnom uspomenom na ovaj plodan kraj. Neka vaše delicije tijekom i nakon boravka budu okupane slasnim vodičkim uljem i medom prvoklasne kvalitete.

  • Vaša buduća oaza mira uređena je u neutralnim tonovima, s ugodnim namještajem i potpuno opremljenom kuhinjom te vlastitom kupaonicom s tušem.
  • Iako se za potpuni odmor najbolje potpuno isključiti, važno je napomenuti da je pristup bežičnom internetu dostupan i besplatan u cijeloj kući.
  • Na raspolaganju vam je i besplatno privatno parkiralište te punjač za električne automobile.

Obitelj Crljenak

Prezime Crljenak vuče svoje korijene sa šibenskog područja, međutim ima svoju specifičnost. Crljenak je zapravo stara autohtona hrvatska sorta vinove loze! Važnost ove sorte je u tome što je dokazano da od nje potiču talijanski primitivo, američki zinfandel i plavac mali.

Gdje se nalazimo

Villa Bianca smještena je samo 450 metara od centra Vodica te 950 metara od plaže na prekrasnom Jadranskom moru. Najbliži restoran nalazi se na 400m, a autobusna postaja udaljena je 450 metara.

rezervirajte apartman

Zanima vas nešto više? 

Javite nam se i brzo ćemo vam odgovoriti.