Villa Bianca i njeni domaćini

Tražite li smještaj za opuštanje i uživanje daleko od gradske buke, upravo ovdje možete pronaći mjesto u kojem ćete se u potpunosti odmoriti, a uz ljubazne domaćine osjećati se kao kod kuće!

Dobrodošlicu na imanje Ville Biance poželjet će vam ljubazna obitelj Crljenak, supružnici Ivica i Dajana, dugogodišnji turistički djelatnici s velikim iskustvom u ugostiteljstvu.

Vaš ljubazni domaćin i vlasnik Ivica, pravi je Vodičanin, zaljubljenik u lov, ali i latinsko idro. Svaki slobodan trenutak provodi na moru u svojoj gajeti. No, kao što i popularna pjesma kaže: "Hvali more, drž’ se kraja", Ivica je i na kopnu itekako radišan! Poput svojih predaka, bavi se i poljoprivredom i to ekološkim uzgojem maslina i višnje maraske. Upravo njegovo ekstra djevičansko maslinovo ulje nosi zlatnu medalju – u što se možete i sami uvjeriti na licu mjesta kada ga kušate! Osim toga, ovo ulje možete i kupiti te se tako doma vratiti s ukusnom uspomenom na ovaj plodan kraj. Neka vaše delicije tijekom i nakon boravka budu okupane slasnim vodičkim uljem prvoklasne kvalitete.

  • Vaša buduća oaza mira uređena je u vedrim tonovima, s ugodnim namještajem i potpuno opremljenom kuhinjom te vlastitom kupaonicom s tušem.
  • Iako se za potpuni odmor najbolje potpuno isključiti, važno je napomenuti da je pristup bežičnom internetu dostupan i besplatan u cijeloj kući.
  • Naša recepacija vam svakodnevno može osigurati uslugu prijevoza uz nadoplatu. Na raspolaganju vam je i besplatno privatno parkiralište.

Obitelj Crljenak

Prezime Crljenak vuče svoje korijene sa šibenskog područja, međutim ima svoju specifičnost. Crljenak je zapravo stara autohtona hrvatska sorta vinove loze! Važnost ove sorte je u tome što je dokazano da od nje potiču talijanski primitivo, američki zinfandel i plavac mali.

  • Villa Bianca nudi klimatizirane smještajne jedinice s balkonom i TV-om sa satelitskim programima.
  • Sve smještajne jedinice su uređene u vedrim tonovima te imaju kupaonicu s tušem.
  • Kuhinja ili čajna kuhinja potpuno je opremljena posuđem, hladnjakom i aparatom za čaj/kavu.

Gdje se nalazimo

Villa Bianca smještena je samo 400 metara od centra Vodica te 800 metara od plaže na prekrasnom Jadranskom moru. Najbliži supermarket nalazi se na udaljenosti od 100 metara, a restoran i autobusna postaja udaljeni su 400 metara. Dakle, svi bitni sadržaji su veoma blizu i pri ruci.

rezervirajte apartman

Zanima vas nešto više? 

Javite nam se i brzo ćemo vam odgovoriti.